Rørlegger regnskap

RØRLEGGER REGNSKAP

Rubix Økonomi AS er spesialisert innen rørlegger regnskap. Vi kjenner godt bransjen og knytter ONLINE systemer, med mulighet til prosjektregnskap og grossistintegrasjon.

Vi benytter Tripletex – Et Webbasert økonomisystem for rørleggere med faktura,
regnskap, lønn, timeføring og prosjektverktøy.

Grossistintegrasjon

Med direktekobling mot dine viktigste grossister i løsningen kan du bestille varer direkte fra Tripletex mens du er ute på oppdrag. Tripletex er direkte integrert med de største grossistene på markedet. I din Tripletex-konto kan du se produktkatalogene og bestille de varene du trenger. Siden Tripletex kan brukes både på nettbrett og smarttelefoner, så slipper du å dra tilbake til kontoret for å opprette en ny bestilling.

Prosjektverktøy

Ha full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid. Tripletex tilbyr et svært allsidig prosjektverktøy med mange muligheter. Det er timene og produktene du lever av. Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter med et effektivt prosjektverktøy.

Nettbutikk

Flere rørleggere har egne nettbutikker. Nettbutikkene generer ordre, ordrerene ønsker vi å overføre direkte til regnskapssystemet. Vi kjenner de fleste vanlige nettbutikkløsningene og vil se på muligheten til å knytte din nettbutikk opp til vårt regnskapssystem.

Ta kontakt, så tar vi en prat om muligheter!