Systemer

Tripletex regnskapsfører

Rubix Økonomi AS samarbeider med det ONLINE regnskapssystemet Tripletex. Tripletex er et komplett økonomisystem som enkelt tilpasses behovene til din bedrift. Tripletex er en nettskyløsning, som kan benyttes uansett hvor du er i verden.

Rubix Økonomi AS ønsker å levere et effektivt regnskap med et regnskapssystem, som legger opp til å automatisere regnskapet optimalt. Med Tripletex ONLINE regnskapssystem, kan vi tilby denne dette!

Fortsatt er det mange som fører fakturaen selv, sender den over til regnskapsfører som, fører den inn i eget system. Vi ønsker å kvitte oss med all dobbel føring av alle bilag/fakturaer. Både du og vi kan begge koble oss opp på Tripletex. Med en gang bilagene er ført, så har du tilgang til regnskapstallene.

  • Mobilapplikasjon
  • Regnskapet i lomma
  • Full mobilitet

Med Tripletex Prosjekt kan Rubix Økonomi AS tilby prosjektregnskap!

Det er timene og produktene du lever av. Skal bunnlinjen bli noe å glede seg over, er det avgjørende at du har total kontroll over timer og utgifter med et effektivt prosjektverktøy. Med Tripletex har du full oversikt over alle bedriftens prosjekter til enhver tid.

For noen vil det være viktig å måle alt i prosjektet mot et budsjett, mens det for andre kun er påløpte timer og utgifter som står i fokus. I Tripletex kan du selv velge hvor omfattende du vil sette opp prosjektene, for du vil uansett ha full kontroll på alle tallene.

Med Tripletex sin unike mobilløsning kan prosjektdeltakere føre timer og kostnader på prosjektene mens de er ute på oppdrag, og du kan betale regninger og sjekke fakturaoversikten uansett hvor du er i verden.

Rubix Økonomi AS samarbeider med kassesystem leverandør Tellix – tellix.no. Vi setter opp Tripletex, slik at vi kan overføre dagsoppgjør automatisk. Vi sparer mye tid, du sparer penger. INGEN dobbelpunshing!

Rubix Økonomi AS samarbeider med webutviklingselskap, som kan tilby funksjonelle netthandelløsninger. Vi setter opp Tripletex slik at vi får overført ordre fra netthandelsystemet automatisk. Vi sparer mye tid, du sparer penger. INGEN dobbelpunshing!

Ta kontakt, så setter vi opp en demoløsning til deg!

Rubix Økonomi AS samarbeider med det ONLINE regnskapssystemet Fiken. Fiken er et lettbeint moderne Online regnskapsystem og er laget for å gi deg den oversikten du trenger. Forsiden er alltid oppdatert med de viktigste nøkkeltall som inntekter, utgifter og forfalte fakturaer. Et klikk på forfalte fakturaer gir deg oversikt både over hvem som har betalt og hvem som har åpnet fakturaen.

Å drive et selskap krever mye fokus – på andre ting enn regnskap. Fiken er laget for å hjelpe deg med dette. Systemet er lagt opp på en smart og moderne måte, slik at du får god oversikt og god kontroll på eget regnskap.

Fiken har egen app for skanning av bilag. Skann bilagene idet du henter posten eller får kvitteringen i butikken. Skann papirregninger med egen app eller send til din epost-adresse i Fiken. Match mottatte fakturaer mot import fra nettbank. Søk i Brønnøysundregisteret etter kunder og leverandører.

Ta kontakt, så tar vi en gjennomgang av systemet med deg!